by

Akehan Angger Wedi

AWAN– awan, Bos Bewok wis nongkrong ning warung sop lan sate-e Bi Tititn ning  dalan Aspen – Marikangen, Plumbon,  lantaran betah kang tukue akeh wadon demplon.

“Ned, aja ganggu Bos Bewok, supaya sop lan sate isun payu, soale yen kenalane liwat pasti mampir kon mangan sop, sate, atawa ayam bakar,” jare Bi Titin.

“Supaya ora pegel ngenteni rangda anyaran, enake badekan,” jare Juned.

“Yuh ! Kader badekane ente sih gampang,”  jare Bos Bewok.

“Coba apa kih, yen mlaku dewekan wedi, numpak motor tambah wedi, malah yen wong akehan tambah wedi ….?!” takone juned.

“Wong nyebrang dalan kang akeh motor lan mobil,” Bi Titin melu jawab.

“Wis gampang, wong liwat ning kuburan !” jawab Bos Bewok.

“Salah kabeh….! Wis seng bae ya. Kang bener ya wong arep ngliwati kreteg bodhol atawa jembatan rusak !” jare Juned.

“Ooo iya ya…..?!” Bos Bewok mlohok. (Mama Ilik)

Comment

News Feed