by

Karyawan TBC

LANTARAN pabrik kecap kang dikelola ning Bos Bewok tambah maju, deweke duweniat nambah karyawan kanggo bagian administrasi.

“Bos, isun melu daftar seleksi karyawan,” jare Sanadi, tanggae Juned.

“Lha ente bisa apa  sekolah bae ora lanjut,”

“Iya tapi cuma bersih-bersih bae ya bisa, masa kudu duwe ijasah ?” jare Sanadi.

“Anne pengene karyawan kang serba pinter, bagen tukang bersih-bersih tapi bisa ngetik ning komputer, ”

“Lha iya San, maap Bos Bewok kih ora gelem nrima karyawan kang TBC lan Flu,” jare Juned.

“Isun kan ora TBC lan ora lagi kenang Flu !” Sanadi protes.

“Iya bener San, ora nrima karyawan kang Tidak Bisa Computer (TBC) lan Facebook Melulu…(Flu)” jare Bos Bewok. 

“Xix xix xix xix…..!!” juned geguyu Sanadi. (Mama Ilik)

Comment