by

Luru Kang Satus Ewuh

BOS Bewok ditugasi pimpinane investigasi salah siji panti pijet kang dicurigai kanggo praktek mesum.

“Pak…kuh gembleng mayeng,  sekali nyoba pasti seneng,  cukup modal sejuta,” jare mamih ganjen.

“Wuah larang temen, bokat kuh satus ewuh !” jare Bos Bewok kang ora sokan kluyuran bengi.

“Sembarangan bae, kuen artis organ tunggal masa satus, kang wong biasaan bae kudu limangatus ewuh,”

“Wis beli ah kesuwun, engko maning yen ana kang satus,”

“Wualah….Pak, yen luru kang satus ewuh, sampe Blanda njajah maning ning Indonesia gan bli bakal ana…!” mamih sewot.

“Alhamdulillah…..slamet,” jare Bos Bewok.

Pas balik . “Bngi pisan sih Pak ? Ketemu wadon dikit ya ?!” rabie, Bi Suminih cemburu.

“Gelem busung, tangane buntung ! Bokat bli percaya, yuh kiki bengi mana karo anne,”

Pas nembe manjing panti pijet, kebeneran lagi gandengan karo rabi, “Cie..cie….masih ana kang satus ewuh…” jare mamih,

“Bahlul ! Dasar mamih, rabi isun dewek disangka olih seng dalan !”

“Xix xix xix…..!!!” Juned gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment

News Feed