by

Wong Edan Nyoblos

“WADUH akeh wong pinter tapi rayat tambah keder,” jare Bos Bewok.

“Keder kenang apa Bos ?” takone Juned.

“Komisi Pemilihan Umum (KPU) netepaken aturan yen wong edan olih nyoblos, olih milih wakil rayat lan presiden,”

“Iya ya Bos, gawe pegawean ning Panitia Pemungutan Suara (PPS) bae, kepriben lamun wong edan rame-rame teka ning TPS ?” jare Juned.

“Tapi nyatae wong edan kuh masih ana kang bisa ‘nyoblos’,”

“Maksude priben ?” Juned penasaran.

“Masih sering ana wadon edan meteng,”

“Lha kuwen sih kang gawe meteng luwih edan saking wong edan, pasti bature setan !”  jare Juned.

“Tapi lamun ana aturan wong edan olih milih alias nyoblos ning TPS, sebenere sapa kang bli waras ?” takone Bos Bewok.

“Kang bli waras ya wong edan…..!”

“Xix xix xix xix….!!” Bos Bewok gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment

News Feed