by

Ngikik Dikit – “Nyumbang Lagu”

ANA tanggae sunatan nanggap orkes dangdut, Bos Bewok langsung kepencut pengen nanjak ning panggung.

“Kula arep nyumbang lagu,” jare Bos Bewok.  

“Lagu apa ?” takone Master of Ceremony (MC).  

“Lagu duwet Oma Irama, Piano,” jawab Bos Bewok.

Bos Bewok akhire nembang duwet alias loroan karo biduan ayu. “Piano mari main piano….,” Bos Bewok nembang mesra pisan karo biduan, gawe Bi Suminih panas baran. 

Kacung Inu kang lagi turu langsung ditangiaken terus diemban. Klambruk, bocah umur rong taun ditunda ning duwur panggung. “Seneng dewek bae, kih bocah nangis, isun arep ngliwet !!” Bi Suminih sewot.

“Waduh wong wadon kih gawe wirang bae….,” jare Bos Bewok mbari nunda mik, terus jukut bocah, mudun seng panggung.

“Wadah….pianoe bisa nangis ya, xix xix xix xix…..!!” Juned karo wong nongton sejene gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment