by

Telat Reunian

RUPANE Bos Bewok jangjian karo batur wadon idolae sewaktu SMP. “Jare’ arep mangkat bareng, ning endi ketemue’ ?”

“Isun Ratih, Ririrn karo Yati, wis nonggoni ning sebelah warung srabi parek kreteg Sumber,” jare Ratih, salah siji idolae’Bos Bewok.

Waktu Bos Bewok ngliwati kreteg Sumber, de’we’ke’ ora ndeleng batur lawas kang ning pikirane’ masih ayu-ayu kaya bengie’n.

“Ratih….aja bobad sih, jare’ nonggoni ning parek kreteg Sumber, tapi kita liwat anae’ nini-nini bae’ telu, ngenggo kaca mata terus untue pada ompong kah ….?!”

“Ora Bobad, mau ge’n ana mobil se’dan liwat tapi kang nyupir bapa tua, rambute’ putih kabe’h, pipie’ pe’yot !” jare’ Ratih.

Bos Bewok penasaran, liwat maning ning kreteg Sumber, tapi ne’kad mandeg. “Ngente’ni sapa Ki..?” Takone’ Ririn.

“Ngulati batur lawas tapi ora ketemu-temu,” jare’Bos Bewok.

“Ooo…..sampean Be’wok ya ?…..!” jare Yati karo nagrup Bos Bewok, Ririn karo Ratih melu nyikep.

“Xix xix xix…!!. Aki karo nini reunian cah…..!!” June’d kang weruh gemuyu ngikik.(Mama Ilik)

Comment

News Feed