by

Kumis Kucing

MASIH esuk Juned ngulati kucing, wis kliling kebon kucing laka sing katon.

“Mulane gage kawin, supaya ora ngulati kucing wadon,” jare Bos Bewok.  

“Sembarangan bae, tuku perak lebar panen, bagen isun blesak akeh kang kepengen…!”  jare uned bari kunga.

Wis olih kucinge, Juned langsung nggunting kumise ana pitung iji. “Kih Wa, jare perlu kumis kucing kanggo obat lara boyok lan lara nguyu,” jare Juned.

“Bocah edan, kon luru soten godong kumis kucing, dudu kumise kucing…!!” Wa Kasim sewot.

“Bahlul ! Mulane yen ditakoni kuh kudu waleh. Xix xix xix xix…!!!.”  Bos Bewok kang kebeneran niliki Wa Kasim gemuyu ngikik. (Mama Ilik)  

Comment

News Feed