Ngikik Dikit – “Nyumbang Lagu”

ANA tanggae sunatan nanggap orkes dangdut, Bos Bewok langsung kepencut pengen nanjak ning panggung. “Kula arep nyumbang lagu,” jare Bos Bewok.   “Lagu apa ?” takone Master of

Arep Mangan

“BOS, ikih isun kempong, yuh mangan sega jamblang tah empal gentong…,” jare Juned. “Wis ning warung Crebon alias warcreb bae akeh pilian,” jare Bos Bewok. “Wis apa

Sales Apes

JUNED dadi sales ‘mesin cuci’, tapi wis pegel kliling kampung mlaku laka kang butuh. “Ning kene wis duwe kabeh. Tapi ana kang durung ngenggo, padahal sugih, kah

Karyawan TBC

LANTARAN pabrik kecap kang dikelola ning Bos Bewok tambah maju, deweke duweniat nambah karyawan kanggo bagian administrasi. “Bos, isun melu daftar seleksi karyawan,” jare Sanadi, tanggae Juned.

Dasar RB

USUM hajatan, Darmud, bature Juned olih kesempatan kaulan mangan. “Mud, arep kondangan ning Kaji Kasan beli ?” takone Juned. “Iya, yuh bareng bae sih,” jare Darmud. “Ya

Pengen Kawin Maning

TUMBEN rabie Bos Bewok perhatian ning lakie. Weruh Bos Bewok balik seng pabrik meneng bae langsung mareki. “Wis mangan bae bari aja katone mesum,” jare Bi Suminih.

Wong Edan Nyoblos

“WADUH akeh wong pinter tapi rayat tambah keder,” jare Bos Bewok. “Keder kenang apa Bos ?” takone Juned. “Komisi Pemilihan Umum (KPU) netepaken aturan yen wong edan

Luru Kang Satus Ewuh

BOS Bewok ditugasi pimpinane investigasi salah siji panti pijet kang dicurigai kanggo praktek mesum. “Pak…kuh gembleng mayeng,  sekali nyoba pasti seneng,  cukup modal sejuta,” jare mamih ganjen.

Beras Rojo Le’le’

“WADUH…..jagat kih ibur bae !” Jare Juned. “Ibur priben….? Kang ibur atawa ruwed paling politikus,” jare Bos Bewok. “Lha bli weruh tah ning Kota Berastagi Medan, Sumatra