by

Desa Bunder

BOS Bewok ujug-ujug olih undangan pernikahan seng batur lawase, liwat WhatsApp (WA).

“Wong kih seweruh anne lawas meneng ning Sunter, Jakarta, tapi pas ngundang pernikahan anake alamate ana ning salah siji desa ning wilayah Kecamatan Susukan, Cirebon..?” jare Bos Bewok ning jero ati.

“Ana apa Bos, kedelenge keder temen, arep gilir ning minom laka waktu tah…?” takone Juned.

“Embuhlah Ned, anne pusing diundang batur ning acara pernikahan, tapi alamate ning Desa Bunder, apa ana Desa Bunder kuh…?!”

“Sampe teka ning ujung jagat gen desa bunder ora bakal ana…,” jare Juned.

“Tapi kiyen buktie ana jeh !” jare Bos Bewok.

“Bli mungkin ana Bos, masa desa jeh bunder, paling ana ya lonjong tah persegi, ari desae bunder engkoe wong numpak pit, motor lan mobile dalane mendi…?” jare Juned guyonan..

“Bahlul kuh….!!!” Bos Bewok sewot.

“Xix xix xix xix……!!!” Juned gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment