Obat Mati Rasa

Obat Mati Rasa

JUNED usaha bareng karo Bos Bewok buka praktek pengobatan alternatif.  “Pokoke ikhtiar sih apa...

Yen Sugih Duwit

"YEN kita sugih duwit, pasti ora medit, royal ning sedulur lan batur," jare Juned. "Kang bener...

Anti Tembak

BOS Bewok lagi seneng watu akik kang antik-antik. “Wis duwe watu akik apa bae Bos ?” takone...

Bin Wis Mati

ANAK Mang Asep kang ayu, lulusan Fakultas Ekonomi nembe menggawe ning salah siji bank kang ana...

Tuku “Mobil”

“TUMBEN ente esuk-esuk wis tangi terus arep lelungan mendi ?” takone Bos Bewok. “Arep...

Kasiat Godong Jati

“BOS weruh beli yen godong jati kuh akeh kasiate ?” jare Juned. “Kanggo obat apa bae...

Aja Takon Bae

JUNED karo Bos Bewok pusing seiring puthek seglemek, gara-gara mikiri basa media sosia (medsos)...

Dijawab Wong Wadon

WIS sore Bos Bewok durung teka, Bi Suminih langsung curiga. “Cung tleponang Bapanira,” jare...

Esuk-esuk

"ENTE tumben-tumbenan wis ana ning umah ane," jare Bos Bewok. "Juned, sing ngajak Bos," jare...

Masih ning Bali

NING Facebook (diwaca pesbuk) Juned ketemu adi kelas. Sewise dipai alamat deweke...

Loading
Sudah ditampilkan semua