by

Enake Seklenteng

BOS Bewok lagi nglamun ning pojok, gara-gara tes cekcok karo rabi nom kang masih denok.

“Waduh endas mumet Ned !” 

“Lha sih, mikiri apa maning, umah gedong, mobil nongkrong, rabi ana loro,” jare Juned.

“Lha ya justru gara-gara rabi loro, ane sering planga-plongo,”  

“Mimi Suminih kan sakit dadi dirawat ning rumah sakit, entoke sampe selawe juta,” jare Bos Bewok maning.

“Nembe selawe juta, terus kang dadi persoalan apa ?” takone Juned.

“Mimi Emih rabi enom kang waras bergas nuntut jaluk duwit 25 juta, ngomonge supaya adil, kan ora campleng !” jare Bos Bewok.

“Yo wis gampang, Mimi Nome kon sakit bae dikit terus dirawat,” jare Juned.

“Mulane Ned, ente yen rabi cukup siji bae, enake seklenteng blenake seendheng-endheng !” jare Bos Bewok.

“Wualah…Bos sih crita kang blenake bae ya…xix xix xix xix…..!!” Juned gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment

News Feed