by

Motipe Megamendung

ANA kabar kang sanget nggegeraken masyarakat, gawe wong pada penasaran pengen weruh.

Juned kang nembe dadi wartawan anyar-anyaran melu penasaran. “Pak Pulisi, jare ana berita pembunuhan rangda ayu ?” Juned asal nakon.

“Embuh isun tukang parkir, dudu pulisi !” jawab tukang parkir ning arep markas.  

 “Punten, kita keder, soale kadang pulisi ngenggo pakean preman,” jare Juned.  

 “Kah mono takon ning petugas,” jare wong mau.  

“Bener tah Pak, ana pembunuhan korbane wadon rangda ayu ?’ jare Juned.

“Iya, korbane wadon, diduga rangda, cuma ngenggo kutang karo cangcut bae,” jawab petugas.

“Motipe kira-kira apa jeh Pak ?” takone Juned.

“Motipe mega mendung, ana rendae,”

“Xix xix xix xix…..??!”  Juned gemuyu ngikik, bari ngumpetaken rai. (Mama Ilik)

Comment