by

Dalan Macet

“ANA apa sih Ned, masih esuk wis mrengut bae, kaya wedus bandot laka wadone,” jare Bos Bewok.

“Tes ning Crebon, isun stress dalan macet ! ” jare Juned.   

“Lha ya adate Ned, penduduk padet, motor lan mobil kridit tambah akeh  tapi dalane angger bae,”  

“Mulane….” jare Juned.

“Mulane apa Ned ?”

“Mulane lamun isun duwe duwit sekarung gen bli arep tuku mobil ! Apa maning kon kridit!” jare Juned.

“Tolian ente kan kere dengkle,  usaha basre,  warisan ora duwe, sapa kang arep ngupai duwit sekarung…?!” jare Bos Bewok.

“Lha….arane gen wong lamun Bos,”

“Ooo mung nglamun ! Xix xix xix….!”  Bos Bewok gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment

News Feed