by

Mobil Bekas

MASIH esuk Bos Bewok wis ngobrol uplek karo Juned ning warunge Mang Kemed nginume bandrek jaburane goreng boled.

“Bos jare arep tuku mobil ?”

“Iya, tapi lagi luru mobil bekas kang murah ,” jawab Bos Bewok.

“Bos ana duwite pira ?”

“Lha ya bli susah nakon, duwit bli kukuluruk, rahasia ane!”

“Gampang, ana rega ana rupa. Ana mobil bekas kang regane mung limang juta ,” jare Juned.

“Waduh….ning endi Ned ?” Bos Bewok penasaran.

“Ning Indaramyu, mobil bekas kebakaran kilang Balongan…!!.”

“Bahlul kuh…..guyon bae…!!” Bos Bewok sewot. (Mama Ilik)

Comment

News Feed