by

Wedi ning Dokter

BOS Bewok rerintih bae, lantaran lara untu.

“Yuh tek ater ning dokter,” jare Juned.

 “Iya, tapi  luru dokter untue kang wadon, supaya sabar,”  

“Beres Bos, tek ater ning dokter spesialis untu kang ayu,” jare Juned.

Wis daptar wis apa, Bos Bewok olih giliran diundang suster. Nembe dodok, Bos Bewok kaget deleng dokter jagani palu. “Waduh…ampun….!!” Bos Bewok mlayu kebirit-birit.

“Bos kita kenangapa Bu Dokter…?” jare Juned.

“Lha ya embuh, kita jagani palu arep masang tanggalan jeh mlayu….,” jawab Dokter Lina.

“Xix xix xix…..!!” Juned gemuyu ngikik, olih bahan kanggo ngecei Bos Bewok. (Mama Ilik)

Comment

News Feed