by

Kerjae Apa ?

“LAGI ana kang dienteni tah Mbak ?” takone Juned.

“Ora, cuma pengen luru angin bae, ari Mas lagi apa ?”

“Ah…cuma nonggoni relasi kang arep mbayari tanah isun kang ning kota,” jawab Juned. 

“Duwe demenan durung ?”

“Masih lengoan Mbak, umah nembe telu, mobil nembe loro watir durung bisa nyenengaken rabi,”

“Ora ngudud ya Mas, terus kiyeng dugem beli ?”

“Iya ora ngudud, isun bli sokan dugem, percuma buang-buang duwit terus parek karo godaan setan,”

“Wuah….bisa kanggo calon laki kih, wis sugih, sehat, soleh maning…..,” jare Dayuni ning jero ati.

“Punten mas, kerjae apa ?” takone Dayuni.

“Ya mengkenen Mbak, ngarang-ngarang crita….,”

“Kemplud kuh, bokat beneran….?!” Dayuni mengkel, mbari ngleos.. (Mama Ilik)

Comment

News Feed