by

Ditempel Laler Wadon

JUNED ngrasa seneng dijak Bos Bewok plesiran ning pante Tirtamaya Indramayu, bagen pante-e kenang abrasi tapi pengunjunge seksi-seksi.

“Yuh Ned numpak prau, melu rombongan emak-emak PKK kang ganjen-ganjen kah….!”Bos Bewok ngupai weruh.

“Ari emak-emak alias ibu-ibu kanggo Bos bae, masa isun masih jaka pasangane emak-emak ?”

Sekloyonge Bos Bewok, Juned glelengan ning pinggir pante. “Ngeng……!!” suara laler. Pas nempel ning lambe-e Juned.

“Duh laler kurangajar temen, kaya laka tempat sejene bae…!”Juned sewot.

“Ngeng..!” eh….laler menclok ning kolor tipise Juned persis lempengane “manuk-e”. Mabur maning, menclok maning, pas kaping telu Juned luwih sewot.

Plak….!!! Laler ditepak, lalere mabur kenae “manuk” Juned kang ora bisa mabur. “Tulung…..!!” Juned kelenger, gawe Bos Bewok keder.

“Kayae kang nempel kuh laler  wadon Ned, Xix xix xix …..!!!”Bos Bewok gemuyu ngikik sewise Juned eling. (Mama Ilik) 

Comment

News Feed