by

Obat Mati Rasa

JUNED usaha bareng karo Bos Bewok buka praktek pengobatan alternatif.  “Pokoke ikhtiar sih apa bae Ned, kang penting olih fulus….,” jare Bos Bewok.  

Ning arep tempat praktek dipasang sepanduk kang tulisane “Pengobatan alternatif segala penyakit, yen ora waras duwit balik”

“Pasti promosi bobad kih, masa yen ora waras duwite dibalekaken maning ?” jare Darmud, musuhe Juned.

“Tapi kayae sih kudu dicoba Mud, sekalian ngakali duwite,” jare Abud bature Darmud.  

“Bener Bud, engko kita pura-pura ilate mati rasa, yuh sekiyen mana,”  

“Bos, kih ilat isun lagi mati rasa, ora bisa ngrasakaken manis, asin, asem lan sejene,” jare Darmud.  

Sukikie Darmud diater Abud teka ning tempat praktek, arep protes sakite durung waras. “Isun durung waras kih Mang ?!”

“Kapsul 1112 Ned….cukup teluh !”

“Waduh…emong ah, kapsul nomer 1112 kan isie wijil sabrang garing, pedes…! Bisa Mencret !” jare Darmud.

“Lha berarti ilate wis bli mati rasa maning, waras ! Xix xix xix xix……!!!” Bos Bewok karo Juned  gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment

News Feed