by

Kelangan “Barang”

LAGI enak ngobrol, ana banci kelangan “barang’. “Punten Bos, ndeleng barange isun beli ?” takone banci  Mince.

“Barang apa ?!” takone Juned.

“Barang antiklah….,” jawab Mince.

“Barang antik apa ? Kang jelas…?” Bos Bewok penasaran.

“Lha… dasar bocah jagate kewalik ! Lanang blesak pengen dadi wadon cantik !” jare Juned.

“Kayae barange kuwen mbuh apa Ned, kah lagi digawa-gawa ning kucing !” jare Bos Bewok.

“Wuah…. barang  antik tiruan ya, kayae mambu pindang pantes bae digawa ning kucing !” jare Juned.

 “Bahlul ! Xix xix xix xix……!!!”  Bos Bewok  gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment

News Feed