by

Klale’n Umah De’we’k

BENGI-bengi, Juned kanda nyrucus mbari njabur boled kukus.

“Iki tumben wis bengi durung pada bubar…?” jare Bos Bewok.   

“Ya sengaja, nonggoni Bos ngirim jaburan,” jare Juned.   

“Yaw is los tuku, kih duwite. Ane arep gilir ning pos siji,” jare Bos Bewok.

Bos Bewok kang balik ning rabi tuwae disambut ning Mimi Suminih kelawan dangdanan seksi lan mambue wangi.    

Tapi sedurunge subuh, Bos Bewok ujug-ujug metu seng gendela, terus numpak motor. “Bos, durung subuh, masih sarungan wis numpak motor kuh arep mendi…?” takone Juned kang ana ning Poskamling.

“Lha iya ya….kita klalen, turu ning umah dewek jeh prangsane turu ning umahe pos loro…! Astaghfirullah…!” Bos Bewok nembe nyadar.

“Mulane Bos, wis tuwa kuh pose siji bae…!?” jare Juned.   

“Xix xix xix xix….!!” Juned karo Darmud gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment