by

Arisan Hongkong

“KENANG apa Bos, kedelenge mrengut bae ?” Takone Juned.

“Embuh Ned, wong wadon lunga-lunga bae, keder kenang arisan !” Bos Bewok rada sewot.

“Yen laka kang gaweaken kopi mangkat bae ning warung kopi lendot,”

“Lha bener Ned, sekalian kanggo jembar-jembar pikiran, aja kalah karo wong wadon arisan,” jare Bos Bewok.

Teka ning warung kopi Bos Bewok kaget, deleng Darmud lagi jaluki duwit. “Lagi apa Mud ?”

“Biasa Bos, nagih arisan,” jawab Darmud.

“Haduh….., ning umah ane ditinggal wong wadon arisan, ning warung kopi Darmud nagihi arisan !”

“Kang kiyen beda Bos, arisan Hongkong,” jare Darmud.

“Iya Bos, aliyas judi togel, olihe beli kantonge malah mlongpong ! Xix xix xix xix…..!!” Juned gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment