by

Pegawe TBC

LANTARAN pabrik kecap Bos Bewok tambah maju, deweke duwe niat nambah pegawe kanggo bagian administrasi.

“Bos, isun melu daftar seleksi pegawe,” jare Darmud, tanggae Juned.

“Lha ente bisa apa  sekolah bae ora lanjut,”

“Iya tapi cuma bersih-bersih bae ya bisa, masa kudu duwe ijasah ?” jare Darmud.

“Anne pengene pegawe kang serba pinter, bagen tukang bersih-bersih tapi bisa ngetik ning komputer, ”

“Lha iya Mud, maap Bos Bewok kih ora gelem nrima calon pegawe kang TBC lan Flu,” jare Juned.

“Isun kan ora TBC lan ora lagi kenang Flu !” Darmud protes.

“Iya bener Mud, ora nrima calon pegawe kang Tidak Bisa Computer (TBC) lan Facebook Melulu…(Flu)” jare Bos Bewok. 

“Xix xix xix xix…..!!” juned geguyu Darmud. (Mama Ilik)

Comment