by

Bekas Supir Ambulans

TES olih bati nyaloi sawah, Juned karo Bos Bewok plesir ning Jogja.

Keloro turis planga-plongo mau pengen numpak mobil taksi.

“Mas…. Candi Roro Jonggrang ya…” jare Bos Bewok.

Bos Bewok karo Juned, ning mobil pikiran, kenangapa supir gawa mobile ngebut bae, terus katone serius pisan laka basa-basie.  “Mas….mandeg dikit ning Gudeg Jogya,” jare Bos Bewok.

“Astagfirullah..!!,”  supir kaget, sampe ngerem mobil dadakan..

“Mas nyupir taksi lawas durung ? ” takone Juned.

“Justru nembe dina kiyen, maune nyupir ambulans, mulane mau kaget bokat jenazah urip maning,”

 “Astaghfirullah……..!!??” Juned karo Bos Bewok istighfar bareng. (Mama Ilik)

Comment

News Feed