by

Ora Olih Pengalem

WARTO kang biasae semringah lan murah mesem ujug-ujug raine asem.

“Ana apa To mrengut bae ?” Takone Juned.

“Isun ora mengkele priben Mang, waktu tuku jilbab, pelayan toko kedeleng sengit, padahal tuku  ora nganyang,”

“Ooo…..terus….,” Juned penasaran.

“Sampe teka ning umah, sekudune isun ngenggo jilbab olih pengalem Mama lan Mimi, malah nyewoti ! Salah isun apa Mang ?”

“Masa mengkonon bae bli ngerti ?” jare Juned.

“Iya Mang jujur ora ngerti,”

“Soale sirae lanang! Masa lanang-lanang ngenggo jilbab..!?” Jare Juned.

Warto kang ngrasa wandu langsung mlayu. (Mama Ilik)

Comment

News Feed