by

Ngirim Wedus

MASIH esuk, Darmud wis nglamun ning warunge Mang Suk.

“Apa lhu esuk-esuk ws nglamun Mud ?” Takone Juned.

“Isun nembe di-PHK ning pabrik kramik,” jawab Darmud.

“Wis aja pusing-pusing, apa maning ente bisa nyupir lan paman ente duwe mobil grobag, ana peluang menggawe ngirim wedus  gajiane gede’, sedina bisa olih telung juta, ditambah duwit bahan bakar 25 liter,”

“Kang bener Ned ? Apa bae sarat-sarate ?” Darmud penasaran.

“Mobil grobag masih jag-jag, pajeg masih urip, duwe SIM lan syarat kang paling akhir kih kang berat,”

“Apa luh….?” Darmud penasaran.

“Weduse kudu ndodok ning arep karo ente, soale wedus kang weruh alamate. Xix xix xix…..!!” Juned gemuyu ngikik, Darmud sewot. (Mama Ilik)

MASIH esuk, Darmud wis nglamun ning warunge Mang Suk.

“Apa lhu esuk-esuk ws nglamun Mud ?” Takone Juned.

“Isun nembe di-PHK ning pabrik kramik,” jawab Darmud.

“Wis aja pusing-pusing, apa maning ente bisa nyupir lan paman ente duwe mobil grobag, ana peluang menggawe ngirim wedus  gajiane gede’, sedina bisa olih telung juta, ditambah duwit bahan bakar 25 liter,”

“Kang bener Ned ? Apa bae sarat-sarate ?” Darmud penasaran.

“Mobil grobag masih jag-jag, pajeg masih urip, duwe SIM lan syarat kang paling akhir kih kang berat,”

“Apa luh….?” Darmud penasaran.

“Weduse kudu ndodok ning arep karo ente, soale wedus kang weruh alamate. Xix xix xix…..!!” Juned gemuyu ngikik, Darmud sewot. (Mama Ilik)

Comment

News Feed