by

Dasar Wong Edan

NING kampunge Juned ujug-ujug geger lantaran ana pemuda kejebur ning telaga.

“Masih untung ya, pemuda mau ana kang nulungi,” jare Juned.

“Iya, soale mati kuh urusane Gusti Alloh, yen durung waktune mati, ana bae kang nulungi” jare Bos Bewok.

“Tapi sayang Bos, bocah kang wingi kejebur ning telaga kah akhire gantung diri,” jare Darmud.

“Iya Bos, isun kang nulungi, terus tek gantung soale melas teles kebes, maksude supaya gelis garing,” jare Satubi kang edan.

“Astaghfirullah…..!!” Bos Bewok lan sejene kaget kabeh.

“Dasar wong edan ya, tes ditulung malah digantung…..!?” jare Juned. (MamaIlik)

Comment

News Feed