by

Salah Ngenggo Masker

BATURE Abud kang aran Darmud pancen kemplud.

“Ente masih esuk arep mendi Mud ?” takone Bos Bewok kang lagi mangan sega goreng otokowok. 

 “Arep dolan ning kota, kebeneran lagi duwe kenalan rangda,” jawab Darmud.

“Yo wis ati-ati…, terus ngenggo masker bokat ana operasi,”

“Siap Bos, kita wis ngenggo masker,” jawab Darmud kang seng mau wis nutup kaca helem.

Bener bae ning dalan kang manjing wilayah Kota Cirebon ana petugas lanang wadon kang lagi rajia masker.

“Sampean didenda, sebab tidak pakai masker !” jare salah siji petugas, ngomonge akas.

“Bli bisa, isun kan wis ngenggo masker !” jawab Darmud .

“Dudu masker bengkoang kaya sira ngenggo Mud, tapi masker kiyen kih….!” Jare Juned kang melu dipriksa petugas.

“Xix xix xix xix…..!!” petugas pada gemuyu ngikik. (Mama Ilik)

Comment

News Feed