by

Sekeluarga ning Rumah Sakit

“ANA kang ngrungu beli, wong sekeluarga ning rumah sakit kabeh gara-gara mangan sate ?!” jare Juned.

 “Dudu, sate-e sate daging kucing tah apa sampe manjing ning rumah sakit ?” jare Bos Bewok.   

 “Iya Ned, kita kuh langganan koran Suara Cirebon, tapi kayae laka berita wong sekeluarga manjing rumah sakit gara-gara  sate,” jare Bos Bewok.  

 “Critae mengkenen, wong sekeluarga mau arep tuku sate ning langganane ning Megu, tapi tutup, dadi ngulati  warung sate sejen. Pas ning salah siji rumah sakit mobile manjing ning parkiran,” jare Juned.

“Terus priben ?” Bos Bewok penasaran.

“Tuku sate ning kantin kang ana ning rumah sakit, gara-gara mangan sate sekeluarga manjing rumah sakit kan…?” “Bahlul kuwen sih wong tuku sate ! Bokat kuh bener keracunan sate….!!”

“Xix xix xix xix……!!!”  Juned gemuyu ngikik. (Mama Ilik)  

Comment

News Feed