by

Gula Pasir

“WALAH Ned, rega barang-barang pada manek kabeh,” jare Mul.

“Bagen temen, bli mikiri,” jare Juned. 

“Wong gemblung,” jare Mul.

“Kita wong cilik, bli susah mikiri sing dudu urusane kita,” jare Juned. 

“Sira tumbenan bijak,” jare Mul.

“Wis aja mikiri soal harga,Kih gula pasir, priben carae bisa manfaate ganda,”  takon Juned.

“Gula pasir ya kanggo pemanis,” jare Mul.

“Kuen sih wis lumrah, gula ya kanggo pemanis, nah tinggal pasire ya kanggo matrial bangunan, mengkonon bae kudu mikir, priben pengen mikiri negara,” jare Juned bari gemuyu Ngikik. 

Mul cengar cengir dewek. (Kang Baim)

Comment

News Feed