by

Wedi Dipalu

BOS Bewok wis telung dina ora lunga-lunga, gara-gara untue lara.

“Lha… durung waras-waras? Yuh ning dokter untu,” jare Juned.

Teka ning dokter untu,  “Waduh antriane dawa pisan Ned…”   

“Wis bli apa-apa, kader antriane ora dawa kaya tuku tiket kereta,”

Giliran Bewok olih panggilan buru-buru manjing. Tapi rupane dokter lagi ngeceg palu.

“Wadow……emong dipalu Dok…!!!” Bos Bewok mlayu sekarat kadal.

“Lha…pasen kuh kepriben jeh, kita arep masang tanggalan jeh malah kabur…??!” jare dokter.

“Bos….!  aja mlayu…. Dokter arep maku kalender, bli arep maku untu…!” jare Juned.

“Emong Dokter bahlul ! Masa ngobati untu ngenggo palu…!?” 

“Xix xix xix….!!!” Juned gemuyu ngikik. (Mama Ilik)  

Comment

News Feed