by

Aja Takon Bae

JUNED karo Bos Bewok pusing seiring puthek seglemek, gara-gara mikiri basa media sosia (medsos) kang ora cabek.

“Zaman kiyen kuh ngaeng-ngaeng bae, terjemahan basa Inggris dienggo karep dewek,”jare Bos Bewok.

“Contohe priben ?” takone Juned.

“OTW kan singkatan On The Way maksude lagi ning dalan,” jare Bos Bewok. 

“Iya, tapi yen ditakoni ning HP ana ngendi….? Jawab OTW, teka ngendi ? OTW, teka durung ? OTW, OTW terus kanggo alesan !” jare Bos Bewok.  

“Nyatae OTW kuh basa Jawa Bos, Ojo Takon Wae alias aja takon bae !”jare Juned.

“Bagen ngentenane pegel atie mengkel, OTW masih enak Ned,” jare Bos Bewok.

“Iya Bos, padahal mung beda seaksara, paling blenak OTT – Operasi Tangkap Tangan….!!” jare Juned.

“Iya, kaya Adipatie ente, OTT KPK ! Nasibe priben ya ?Xix xix xix…..!!!” Bos Bewok gemuyu ngikik. (Mama Ilik) 

Comment

News Feed