Cerita Humor, Selamat dari Maut Meski Serangan Jantung

Kanggo Wong Lanang

SUARA CIREBON - Juned wis lawas dadi satpam ning salah siji tempat wisata ning Jakarta. “Wuah...

Awas Culik Bocah Cilik

SUARA CIREBON - Ning Kampung Karangmalang dadak ibur jagat, gara-gara ana kabar bocah cilik digawa...

Travel & Lifestyle

Wisata Panjunan Cirebon Ditarget Tahun 2024 Ini Terealisasi

Wisata Panjunan Cirebon Ditarget Tahun 2024 Ini Terealisasi

SUARA CIREBON - Dinas Kebudayaan dan Pariwisata atau Disbudpar Kota Cirebon menargetkan realisasi...

Enak Jaman Benge’n, Kih Alesane

TUMBEN Bi Suminih karo Bos Bewok masih esuk wis ngobrol bareng. "Tumben Bos, masih esuk wis...

Obat Mati Rasa

JUNED usaha bareng karo Bos Bewok buka praktek pengobatan alternatif.  “Pokoke ikhtiar sih apa...

Yen Sugih Duwit

"YEN kita sugih duwit, pasti ora medit, royal ning sedulur lan batur," jare Juned. "Kang bener...

Anti Tembak

BOS Bewok lagi seneng watu akik kang antik-antik. “Wis duwe watu akik apa bae Bos ?” takone...

Bin Wis Mati

ANAK Mang Asep kang ayu, lulusan Fakultas Ekonomi nembe menggawe ning salah siji bank kang ana...

Tuku “Mobil”

“TUMBEN ente esuk-esuk wis tangi terus arep lelungan mendi ?” takone Bos Bewok. “Arep...

Kasiat Godong Jati

“BOS weruh beli yen godong jati kuh akeh kasiate ?” jare Juned. “Kanggo obat apa bae...

Aja Takon Bae

JUNED karo Bos Bewok pusing seiring puthek seglemek, gara-gara mikiri basa media sosia (medsos)...

Loading
Sudah ditampilkan semua