Yen Sugih Duwit

Bu Lus

BENER jare wong tuwa, aran kuh baguse ngandung donga."Zaman bengien yen lair Kemis pupute Senen...

Murid Cerdas

BU Guru Ani nembe ngajar ning salah siji SD tempat kacung Udin, ponakane Juned...

Nom Maning

“NE’D,  anne’ kih ne’mbe’ ketemu Bos Kamid,  e’ran ari Bos Kamid awe’t nom ya,”...

Jaluk Nambah

"Ned, laka sing liwat - liwat, sepi temen," takon Mul. "Adate wis bengi, kuh Mang Kirmun bae...

Bimoli

"Sira napa merngut bae kuh," jare Juned. "Mboke kita Ned," jare Mul. "Napa maning," jare...

Pejabat

"NED, ning kapling abane ana pejabat," jare Mul. "Tumben, pejabat teka ning...

Iwak Ayam

"MUL, kita melu mekaya, bosen ning umah bae," jare Juned. "Esuk ning umah kita," jare...

Turing

"Ned, delat maning Imlek," jare Mul. "Bli kerasa kaya dau wingi," jare Juned. "Gawe acara...

Timah

"Mul, sira ngelamuni apa," takon Juned. "Aih, ana sira Ned," jare Mul. "Wah, gawat," jare...

Intel KW

"MUL, wong sing dau liwat gerak gerik e nyuriga aken,” jare Juned. "Wong mau, umae ning ujung...

Loading
Sudah ditampilkan semua